Viestinnän ja mainonnan harjoittelija Saksaan tai Suomeen syksyksi 2017

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy järjestää mindfulness-kursseja sekä -koulutuksia. Kohderyhmänämme ovat yksityishenkilöt, yritykset sekä terveydenhuollon ammattilaiset. Tarjoamamme kurssit ja koulutukset pohjautuvat tieteellisesti tutkittuun Mindfulness-MBSR-menetelmään. Olemme pienyritys, joka työllistää 1-4 työntekijää mukaan lukien harjoittelijat.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työharjoittelupaikan nuorekkaassa ilmapiirissä toimistollamme Saksan Essenissä. Työnimike on markkinointi- ja viestintäassistentti. Sinun työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti yrityksen markkinoinnissa ja viestinnässä avustaminen. Työharjoittelu on palkatonta, mutta osallistumme asumiskustannuksiin (100 /kk) Saksassa ja tarjoamme julkisen liikenteen kk-kortin (noin 80 /kk), lentomatkat Helsinki-Düsseldorf-Helsinki sekä mahdollisuuden kielikurssiin. Voimme myös auttaa Sinua asunnon etsimisessä.

Työharjoittelu alkamisajankohta on heti ja työharjoittelu kestää 4-6 kuukautta. Voit suorittaa työharjoittelusi joko Saksan toimistollamme tai Suomessa. Harjoittelun jälkeen on mahdollista työllistyä yritykseemme.

Työkuvaan kuuluu mm.:

 • Pienen toimiston monipuoliset tehtävät
 • Sosiaalisen median eri tiedotusmuotojen käyttö ja kehittäminen
 • Tiedotus- ja markkinointimateriaalien (esim. uutiskirjeiden ja esitteiden) tuottaminen
 • Internet-sivujen päivittäminen
 • Sähköposteihin vastaaminen, asiakas- ja mediarekisterien kokoaminen ja ylläpito
 • Workshopien ja retriittien organisointiin liittyvät toimenpiteet
 • Yrityksen viestinnän kehittäminen ja ylläpitäminen

Tarjoamme myös mahdollisuuden taitojesi ja kiinnostustesi mukaan osallistua yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Toivomme sinulta:

 • Erinomaisia IT-taitoja, erityisesti iMac-tietokoneiden hallintaa sekä hyvää MsOffice-ohjelmien osaamista (Word, Outlook, Powerpoint ja Excel
 • WordPress-ohjelman osaaminen on eduksi
 • Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa (äidinkieli)
 • Innovatiivisuutta ja luovuutta etenkin viestinnässä
 • Kykyä aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn
 • Järjestelmällisyyttä ja kykyä keskittyä useampaan asiaan kerralla
 • Paineensietokykyä sekä joustavuutta

Tarjoamme:

 • Työharjoittelupaikan vastuullisessa yrityksessä
 • Vastuullista, itsenäistä ja monipuolista työtä
 • Mahdollisuutta vaikuttaa yrityksen kehittämiseen
 • Mahdollisuuden perehtyä voimakkaasti kasvavaan mindfulnessin alaan
 • Mahdollisuuden saksan taidon kehittämiseen/oppimiseen
 • Ainutlaatuista kansainvälistä kokemusta

Hakemukset:

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen leena.pennanen(a)mindfulness.fi. Lähetäthän myös koulutodistuksesi sekä otteen opintosuoritusrekisteristä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja:

Leena Pennanen
puh. +358 40 735 9177 tai +49 163 301 0893
leena.pennanen@mindfulness.fi

Huomaathan, että ulkomailla harjoittelua palkatta tai matalalla palkalla tekevällä opiskelijalla on mahdollisuus hakea Erasmus-tukea tai harjoitteluapurahaa omalta koulultaan. Kysele mahdollisuudesta lisää oman koulusi KV-vastaavalta.

Essen kaupunkina:

Essen sijaitsee Düsseldorfin ja Kölnin lähellä Länsi-Saksassa. Essen on Saksan kahdeksanneksi suurin kaupunki noin 600 000 asukkaallaan. Essenissä toimivat monen yrityksen pääkonttorit, mikä tekee Essenistä yhden johtavan päätöksentekijän saksalaisessa liiketaloudessa. Essenin yliopistossa opiskelee noin 30 000 opiskelijaa, joten kaupunki on nuorekas ja eloisa. Essen on monikansallinen kaupunki, mikä tuo väriä kaupunkikuvaan. Keskustassa on mahtavat ostosmahdollisuudet ja monet saksalaiset tulevatkin naapurikaupungeista juuri Esseniin esimerkiksi viettämään viikonloppua. Essen onkin tunnettu kaupunkitapahtumistaan ja viihtyisien ravintoloiden ja kahviloiden kattavasta tarjonnastaan.