Apply now for Fulbright Finland grants for Bachelor’s, Master’s and Doctoral studies and research in the United States!

Lukuvuodelle 2017 – 2018 kandidaattitason opintoihin:

  • Fulbright Finland Undergraduate -stipendiohjelma eri alojen kandidaattitason opintoihin enintään 10 000 dollaria. Stipendi myönnetään yhdeksi lukuvuodeksi. Hakuaika päättyy 10.4.2017 klo 10.00. Katso tarkemmat hakutiedot, Fulbright-ohjelman tarjoamat edut ja alumnien vinkit Fulbright Suomi -säätiön verkkosivuilta.

Lukuvuodelle 2018 – 2019 maisteri- ja tohtoritason opintoihin ja tutkimukseen:

  • ASLA-Fulbright Graduate Grant -stipendiohjelma eri alojen maisteri- ja tohtoritason opintoihin ja tutkimukseen enintään 30 000 dollaria. Hakuaika päättyy 19.5.2017 klo 10.00. Katso tarkemmat hakutiedot, Fulbright-ohjelman tarjoamat edut ja alumnien videohaastattelut Fulbright Suomi -säätiön verkkosivuilta.
  • Fulbright – Technology Industries of Finland Grant maisteri- ja tohtoritason opintoihin ja tutkimukseen 35 000 – 50 000 dollaria. Stipendiä voi hakea monen eri alan opintoihin tai tutkimukseen (mm. tekniikka,  luonnontieteet, kauppatieteet sekä soveltuvasti yhteiskuntatieteet, humanistiset tieteet, muotoilu). Hakuaika päättyy 19.5.2017 klo 10.00. Katso tarkemmat hakutiedot, Fulbright-ohjelman tarjoamat edut ja alumnien videohaastattelut Fulbright Suomi -säätiön verkkosivuilta.

English summary:

Apply now for Fulbright Finland grants for Bachelor’s, Master’s and Doctoral studies and research in the United States!

Detailed information on each program and application instructions are available at Fulbright Finland Foundation website.

——

Tämä tiedote on lähetetty Fulbright Suomi -säätiön postituslistassa oleville henkilöille. Mikäli et jatkossa halua saada tiedotteita sähköpostiosoitteeseesi, ole hyvä ja vastaa tähän viestiin (osoitteeseen office@fulbright.fi) ja kirjoita otsikkoriville “POISTA TIEDOTE”.

Listalle voi myös liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen office@fulbright.fi. Listalle liittyessäsi ilmoita nimesi, organisaatiosi nimi, sähköpostiosoitteesi sekä mielellään myös muut yhteystietosi.

Ystävällisin terveisin,

Fulbright Finland Foundation

www.fulbright.fi