USA-mahdollisuuksia suomalaisille opiskelijoille

Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM tiedottaa suomalaisia opiskelijoita seuraavista USA-mahdollisuuksista:

Palkallinen kesätyöpaikka USA:ssa 2018

Hei, sinä 21-26-vuotias korkeakouluopiskelija? Kiinnostaako palkallinen kesätyö Yhdysvalloissa? Hae kesätyöohjelmaamme ja koe unohtumaton seikkailu Amerikan keskilännessä tai itärannikolla!

Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM:n kautta järjestyy palkallinen kesätyö asiakaspalvelutehtävissä ja mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin sekä työelämään 50 suomalaiselle opiskelijalle – 40 työpaikkaa Wisconsin Dellsissä (WI) ja 10 paikkaa uutuuskohteessa Ocean Cityssä (MD).

Viisumi tulee kansainvälisen Work & Travel -ohjelman kautta viisumisponsori Asse International / Aspire Worldwiden tukemana. Voit tehdä töitä Yhdysvalloissa noin 3 kuukautta ja halutessasi matkustella kuukauden ajan töiden loputtua syyskuun alussa. Kesän 2018 työpaikkojen hakuaika päättyy 31.1.2018.

Lisätietoja: http://samsuomi.fi/kesatyo-yhdysvalloissa/  ja Kirsi Rutonen, kirsi.rutonen@samsuomi.fi

Apurahoja jatko-opintoihin ja tutkimustyöhön 2018-19

SAM Apurahasäätiö myöntää vuosittain apurahoja 120 000 euron edestä lukuvuoden mittaisiin jatko-opintoihin ja tutkimustyöhön amerikkalaisissa yliopistoissa. Lukuvuoden 2018-19 apurahojen hakuaika on käynnissä parhaillaan ja päättyy 31.1.2018. Lisätietoja: http://samsuomi.fi/apurahat/ ja Kirsi Rutonen, kirsi.rutonen@samsuomi.fi

 

Hyvää alkanutta vuotta!

Ystävällisesti,

Kirsi Rutonen
Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM
Eteläranta 6 A 8, 3. krs., 00130 Helsinki

+358 40 522 9288 / kirsi.rutonen@samsuomi.fi
Tule mukaan! www.samsuomi.fi

#kansainvälistäjä #iloveSAM