Ensi syksynä vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hae 1.2. mennessä ICYE-ohjelmaan!

Vaihda arkea! Lähde 6 tai 12 kuukaudeksi vapaaehtoistyöhön Aasiaan, Afrikkaan, Latinalaiseen Amerikkaan tai Oseaniaan International Cultural Youth Exchange -ohjelman (ICYE) kautta. Pääset mukaan rakentamaan siltoja eritaustaisten ihmisten välille ja saat tilaisuuden harjoittaa kielitaitoasi sekä kartuttaa uutta osaamista.

Vapaaehtoisia vastaanotetaan etenkin kasvatus- ja sosiaalialalle – esimerkiksi kouluihin Ghanaan ja katulasten tukikeskuksiin Boliviaan. Myös vammaistyö-, terveydenhoito-, ympäristö- ja kulttuurialan tehtäviä sekä ihmisoikeustyötä on tarjolla.

ICYE-ohjelma on suunnattu 18–30 vuotiaille ja omakustanteinen. Jokaisessa kohdemaassa on nuorisvaihtoon erikoistuneen ICYEn jäsenjärjestö, joka vastaa vapaaehtoisten vastaanottamisesta. Jaksot alkavat elo–syyskuussa.

Vapaaehtoistyöntekijöiltä edellytetään sopeutumiskykyä, joustavuutta, avoimuutta sekä kiinnostusta erilaisia elämäntapoja kohtaan. On hyödyksi osata kohdemaan kieltä jo ennen lähtöä, mutta tämä ei ole edellytys. Myöskään aiempaa koulutus- tai työtaustaa ei vaadita.

Ohjelmaan haetaan Maailmanvaihto ry:n kautta. Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu järjestö, joka lähettää nuoria vapaaehtoistyöhön ja vastaanottaa ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen. Järjestö toimii kulttuurien välisen ymmärryksen edistämiseksi.

Hae 1.2.2018 mennessä!

Lisätiedot ja hakuohjeet: https://www.maailmanvaihto.fi/vapaaehtoistyohon-ulkomaille/icye

 

Ystävällisin terveisin

Minna Räisänen
Tiedottaja / Communications Officer
Maailmanvaihto ry – ICYE Finland
Oikokatu 3, 00170 Helsinki, Finland
Tel. +358 9 774 1101
Mob. +358 50 346 0965
tiedottaja@maailmanvaihto.fi
www.maailmanvaihto.fi
www.icye.org
ICYE – United Nations Peace Messenger