KV-harjoittelija Saksaan syksyksi 2018 / Center for Mindfulness

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy järjestää rentoutus- ja stressinhallintakursseja sekä alan koulutusta. Yrityksen kohderyhmänä ovat kuluttajat, yritykset sekä terveydenhoidon ammattilaiset. Kyseessä on pienyritys, työntekijöitä on 1-4 mukaan lukien työharjoittelijat.

Nyt tarjoamme mielenkiintoista työharjoittelupaikkaa AMK-opiskelijalle (mainonta/viestintä ja liiketalous) toimistossamme Saksassa, Essenissä. Pääasiallinen työkieli on suomi, mutta englantiakin tarvitaan. Työharjoittelu alkaa elokuun alussa 2018 ja kestää sopimuksen mukaan 6 kuukautta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi viestinnän- tai liiketaloudenopiskelijalle.

Lisätietoa harjoittelusta antaa:

Leena Pennanen
Toimitusjohtaja
info(at)mindfulness.fi

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy
www.mindfulness.fi

Katso hakukuulutus täältä: Harjoittelija_Saksaan syksyksi 2018