Palkallinen kesätyöpaikkaa USA:ssa 2019

Hei, sinä 21-26 -vuotias ammattikorkeakoulu-, korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija! Haaveiletko kesätyöstä Yhdysvalloissa?

Vuodesta 1997 järjestetyn Work & Travel-ohjelman kautta on lähtenyt Yhdysvaltoihin kesätöihin jo yli 1000 suomalaisnuorta. Kauttamme järjestyy palkallinen kesätyöpaikka ja mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin 50 suomalaiselle korkeakouluopiskelijalle.

Voit tehdä Yhdysvalloissa noin 3 kuukautta töitä ja halutessasi matkustella töiden päätettyä kuukauden ajan. SAM järjestää työpaikat ja viisumiasiat, amerikkalainen työnantaja/viisumisponsori majoituksen. Työpaikat ovat asiakaspalvelutehtäviä Wisconsin Dellsissä (WI) ja Ocean Cityssä (MD). Viisumi tulee kansainvälisen Work & Travel -ohjelman kautta viisumisponsori ASSE International, Inc./ASPIRE Worldwide, LLC.tukemana.

Kesän 2019 työpaikkojen hakuaika päättyy 31.1.2019. Lisätietoja: http://samsuomi.fi/kesatyo-yhdysvalloissa/  ja Kirsi Rutonen, kirsi.rutonen(a)samsuomi.fi

Apurahoja jatko-opintoihin ja tutkimustyöhön 2019-20

SAM Apurahasäätiö myöntää vuosittain apurahoja 140 000 dollarin edestä lukuvuoden mittaisiin jatko-opintoihin ja tutkimustyöhön amerikkalaisissa yliopistoissa. Lukuvuoden 2019-20 apurahojen hakuaika on käynnissä parhaillaan ja päättyy 31.1.2019. Lisätietoja: http://samsuomi.fi/apurahat/ ja Kirsi Rutonen, kirsi.rutonen(a)samsuomi.fi

**

Kirsi Rutonen
Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM
Eteläranta 6 A 8, 3. krs., 00130 Helsinki

+358 40 522 9288 / kirsi.rutonen(a)samsuomi.fi
Tule mukaan! www.samsuomi.fi

#kansainvälistäjä #iloveSAM