Suomalais-venäläinen korkeakoulujen yhteistyöseminaari: ilmoittautuminen avattu (Finnish-Russian Seminar for Higher Education Cooperation: registration now open)

*** SCROLL DOWN FOR ENGLISH ***

​Kahdestoista Suomalais-venäläinen korkeakoulujen yhteistyöseminaari järjestetään Pietarissa 24-25.10.2019. Seminaarissa käsitellään Suomen ja Venäjän korkeakouluyhteistyön ajankohtaisia kysymyksiä, erityisesti liittyen korkeakouluopiskelijoiden ja henkilöstön liikkuvuuteen sekä yhteishankkeisiin. Seminaarin tavoitteena on tarjota foorumi keskustelulle Suomen ja Venäjän välisen yhteistyön nykytilasta ja tulevaisuudennäkymistä sekä antaa mahdollisuus tavata partnereita ja kuulla viimeisintä tietoa rahoitusmahdollisuuksista. Alustava ohjelma sekä käytännön tietoa tästä: FinRus Seminar_programme, Practical_Information. Seminaarin tapahtumapaikkana toimii tänä vuonna LenExpo Exhibition Area Pietarissa.

Ilmoittautuminen seminaariin on nyt avoinna osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/B259ED4A6C818B91 17.10.2019 saakka. Seminaarin osallistumismaksu on 100€/hlö, ohjeet maksun suorittamiseen lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Seminaari järjestetään tällä kertaa St. Petersburg International Education Salon -tapahtuman yhteydessä. Korkeakouluilla on halutessaan mahdollisuus osallistua seminaarin yhteydessä tai jälkeen myös St. Petersburg Science and Education Fair -messuille (24-27.10.2019). Messuille odotetaan noin 10 000 osallistujaa Venäjältä, etenkin Pietarin alueelta. Lisätietoja mahdollisuudesta osallistua messuille omalla ständillä on liitteenä.

Välitäthän viestiä seminaarista sopiville tahoille organisaatiossasi sekä partnereille Venäjällä. Nähdään Pietarissa!

*******************

The 12th Finnish-Russian Seminar for Higher Education Cooperation will be held in St. Petersburg on 24-25 October 2019. The seminar will address current issues in Finnish-Russian higher education cooperation, related to mobility of higher education students and staff as well as joint projects. The aim of the seminar is to provide a forum to discuss the current state and future perspectives of cooperation between Finland and Russia, as well as to give an opportunity to foster existing cooperation and explore funding possibilities. Please find the preliminary program and practical information here: FinRus Seminar_programme, Practical_Information. The venue for the seminar this year will be the LenExpo Exhibition Area in St. Petersburg.

Registration for the seminar is now open at https://link.webropolsurveys.com/S/B259ED4A6C818B91 until 17.10.2019. The participant fee is 100€/person. The instructions for paying the participant fee will be sent after registration.

This time the seminar will be held in conjunction with the St. Petersburg International Education Salon. Higher education institutions have the opportunity to attend the St. Petersburg Science and Education Fair during or after the seminar (24-27.10.2019). About 10,000 participants from Russia, especially from the St. Petersburg area, are expected to attend the fair. More information on the possibility to attend the fair is attached.

Please feel free to forward this message to the relevant colleagues in your organization as well as to your Russian partners. See you in Saint Petersburg!