Tyttöjen sunnuntai-iltapäivä

 Valitsemamme hoitola Bamboo 7 sijaitsi noin 100 metrin päässä hotellilta. Paikka vaikutti todella siistiltä ja ihanan seesteiseltä. Portaikossa nenään tuoksui rahoittavat tuoksukynttilä joka auttoi hyvään tunnelmaan pääsemistä. Tuloaulassa meidän ohjattiin penkeille, missä ensin riisuimme omat kengät pois, joiden tilalle saimme kevyet sandaalit. Lisäksi meille tarjoiltiin vihreää teetä pienistä kupeista.

Hetken odottelun jälkeen meidän vietiin toiseen kerrokseen, yhteen isoon huoneeseen, jossa me kaikki 4 daamia saimme kokovartalo hieronnan yhdessä. Pienoiselta hihittelyltä ei voinut siinä tilassa välttyä, olimme todella otettuja tästä. Hierontapöydät laitettiin meille valmiiksi jolloin, kukin ohjattiin omaan hoitopöytään käsittelyä varten. Myöhemmän keskustelun aikana selvisi että jokainen meistä sai hoidoissa erilaista hoitopalvelua.

Tunnelma hieronnan aikana oli todella rauhallinen. Hierojat varmistelivat aina välillä hoidon edetessä, että käsien voimakkuus ja tehty hoito oli ok. Tähän oli siinä rennossa ja seesteisessä mielentilassa todella helppoa vastata vain että OK. Olimme kaikki todella tyytyväisiä saatuun palveluun ja olo pitkän lentomatkan jälkeen tuntui todella hyvälle.

Hoidon jälkeen kun vaatteet oli saatu päälle, menimme takaisin alakertaan aulaan missä meille tarjoiltiin lisää vihreää teetä ja kirsikkatomaatteja välipalaksi. Jälkikäteen olo oli tosi rento ja virkistäytynyt. Hoitolasta suuntasimme kohti hotellia ja suihkuun. Tämän jälkeen oli ihana mennä illalliselle, kun masu jo ehti aloittaa huutokonsertin.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*