iPad-vuosi 2012

Työpajatipad

Syksyn iPad-työpajat toteutettiin kevään teemoja seuraten ja sen vuoksi meillä ei ole ollut uutta kerrottavaa blogissamme. Pirkko JAMKin kielikeskuksesta osallistui aktiivisesti kaikkiin pajoihimme ja halusimme palkita Pirkon tästä uurastuksesta iPirkko-paidalla. Ensi vuonna pidämme iPad-työpajoja vain tilauksesta.

 iPadit JAMKissa

iPadeja on paljon, liki 200 kappaletta ja niitä käytetään aktiivisesti korkeakoulussamme, niin opetus-, projekti- kuin hallintotyössäkin. Näyttää siltä, että palavereissa yhä useampi kaivaa laukustaan tabletin kannettavan tietokoneen sijaan. Ja mikä ilahduttavinta, tabletteja näkyy vihdoin opettajien työkaluna!

ipad opetustilaJAMKin IT-Dynamolle valmistui loppuvuodesta uusi opetustila, joka on suunniteltu tukemaan monipuolisia oppimismenetelmiä. Se on varustettu uudella opetusteknologialla ja on muunneltava liikkuvien kalusteiden sekä verhoilla jaettavien työtilojen avulla. Tilassa on iPad-kärry, jossa on parikymmentä iPadia työskentelyä varten. Tilan ovat ideoineet Ammatillisen opettajakorkeakoulumme uusmediasuunnittelijat.

Kohti uutta vuotta

Kiitos blogimme lukijoille tästä vuodesta. Teitä on paljon, blogissamme on vierailtu lähes 42 000 kertaa tämän vuoden aikana. Olemme ylpeitä! Ja tästä motivoituneena jatkamme blogiamme ensi vuonna uusin voimin ja teemoin. Otamme myös mielellämme vastaan ideoita käsiteltävistä iPad-aiheista.

Onnea uudelle vuodelle 2013!