Apple ID

Säännöllisen epäsäännöllisesti saamme kysymyksiä Apple ID:hen liittyen sekä vanhoilta että uusilta käyttäjiltä. Palautamme tässä artikkelissa mieliin muutamia perusasioita Apple ID:een liittyen.

Vuosien varrella käytänteet ovat hieman muuttuneet ja tunnuksia voi luoda useammassakin eri yhteydessä. Apple ID:n voi luoda ilman luottokorttia, mutta suosittelemme vahvasti luottokortin käyttöä, jos sellainen on käytössä. Ilman luottokorttia maksullisia sovelluksia voi hankkia vain erikseen ostettavien Gift Cardien avulla. Suurin osa hyödyllisistä sovelluksista on maksullisia. AppStoren idea perustuu luottokortin käyttöön, emmekä keksi yhtään hyvää syytä olla käyttämättä luottokorttia. Karkeasti sanoen, rahapussin kantaminen takin taskussa on suurempi riski kuin luottokortin tietojen syöttäminen AppStoreen tunnusta luodessa.

Mikä on Apple ID? -linkin takaa löytyy kaikki oleellinen tieto tunnuksesta. Suosittelemme Apple ID -tunnusten luomista juuri tätä kautta. Sivustolta löytyy tietoa myös tunnuksen hallinnasta, salasanan resetoinnista ym. hyödyllisestä. Tukisivustolla on vastauksia useimpiin kysymyksiin ja ohjeita tunnuksen hallintaan.