Hyvää kesää!

iPadit ovat löytäneet paikkansa JAMK:ssa käyttäjien päivittäisinä työkaluina. Tällä hetkellä laitteita on henkilökunnan käytössä 264 kappaletta. Yllätykseksemme iPadit eivät käytännössä kuormita lähituen tai tietohallinnon resursseja lähestulkoon lainkaan ja iloksemme loppukäyttäjät ovat oppineet hyvinkin nopeasti hallitsemaan itse omia laitteitaan.

Alkuun pelkäsimme sovellusten hankkimisesta ja asentamisesta syntyvää rumbaa mutta viimeisen kolmen vuoden aikana tietohallinnon ostamat ja asentamat sovellukset voidaan laskea kahden käden sormilla. Loppukäyttäjät oppivat hyvinkin nopeasti toimimaan omilla AppleID-tunnuksillaan ja sovellusten hankinta tapahtuu nykyään täysin omatoimisesti.

Kevään aikana työpajoille ei ole ollut kysyntää ja työaika onkin kulunut tiiviisti muiden projektien parissa.

Syksyllä on odotettavissa muutamia uusia sovelluksia, iPad-kärryjen käyttöönottoa ja BYOD.

Toivotamme lämmintä kesää lukijoillemme!

iMari & iKimmo