JAMKOn matkassa

Opiskelijakuntatoimintaa nyt jo entisen opiskelijakuntatoimijan silmin

Johtotähdeksi opiskelijakunnassa – Edustajistovaalit 2011

Nopeastipa on syksyn alku mennyt. Enää kolme viikkoa syyslomaan. Ja vastahan oli kesä ja helteet…

Tämä lukuvuoden alku on opiskelijakunnalle yhtä touhuamista tapahtumasta toiseen. Vuosi aloitettiin perinteisellä picnicillä, sitten valmisteltiin vuoden suurinta tapahtumaa Tursajaisia, samaan aikaan käynnisteltiin liikuntavuorot ja kurssit, valmisteltiin kirpputorihommia, IC matkoja ja vaelluksia, esiteltiin JAMKOa uusille opiskelijoille, rekryttiiin jäseniä KOOLSille, järjestettiin JAMKin Avoimet ovet -tapahtumaa, avattiin uusi jäsenpalvelupiste Dynamolle, uudistettiin IC goes konsepti IC After Hoursiksi ja vaikka sun mitä.

Tänään kaiken hulinan keskellä päättyy myös eräs opiskelijakunnan toiminnan kannalta merkittävä jakso, kun edustajistovaalien ehdolleasettumisaika umpeutuu. Siellä ne ovat sitten nimet papereissa kirjattuina, ketkä meidän toimintaa ensi vuonna ohjaavat. Toki siellä on myös muita nimiä, koska vaaleillahan se varsinainen porukka vasta esiin kaivetaan. Mutta ne aktiivisimmat opiskelijat ehdolleasettumisasiakirjojen palautuslaatikossa kuitenkin ovat tämän päivän jälkeen nimettyinä. Mielestäni heille kaikille luottamustehtävään pyrkiville voisi soittaa fanfaareja ja antaa aplodeja. Fakta kun on, että ilman aktiivisia opiskelijoita, ei opiskelijakunta toimisi niin kuin sen pitää.

Lista näistä opiskelijayhteisömme esimerkillisen aktiivisista ja toimeliaista opiskelijoista paljastetaan maanantaina 3.10.2011 kun ehdokaslistat äänestysnumeroineen julkistetaan. Silloin sinäkin voit onnitella mukaan lähteneitä tuttaviasi hyvästä työstä ja kiittää siitä, että hän pyrkii asemaan, jossa parannetaan koko JAMKin opiskelijamassan oloja. Kiitosta kun siitä varsinaisesta hommastakaan tuskin koskaan saa. Mikäli taasen itse mielit olla johtotähti 8000 päisen korkeakoulutettavan tulevaisuuden toivon joukossa, lähde ehdolle ja kampanjoi itsesi huipulle!

Ehdolleasettuminen päättyy tänään klo 14:00 mihin mennessä asiakirjat tulee olla täytettyinä ja allekirjoitettuina palautettu JAMKOn toimiston edustalla olevaan punaiseen vaali-laatikkoon!

Katso lisätiedot vaaleista täältä!