Matkalla osuuskunnan ihmeelliseen maailmaan

Breaking the ice ja otetaan blogialusta käyttöön Liikku-hankkeen toimintojen ja ilmiöiden näkýväksitekemiseen JAMKissa ja maailmalla.

Nyt tuoreeltaan…paraikaa matkalla Lahteen ja tutusumaan LAMKin käynnissä olevaan Soten osuuskuntamalliin, heidän OSKU-hankkeen puitteissa. Odotan innolla mitä best practices asioita voisi sieltä mallintaa HYVIn suunnitteilla olevaan osuuskuntapohjaiseen koulutusmalliin. Matkalla on myös Liikku-hankkeessa mukana oleva Kymäläisen Tapio. Lahdessa meitä ottaa vastaan OSKU-hankkeen pojektipäällikkö Riitta Mäkelä. Tämän päivän jälkeen ollaan taas astetta viisaampia ja valmiimpia tekemään oikeanlaisa avauksia ja siirtoja monialaisen osuuskunnan suhteen HYVillä. Tarina siis jatkuu ja välittyy….

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*