Osuuskunnan markkinointi käynnissä

Vuodenvaihde lähenee ja Joulu sen mukana. Osuuskunnasta on HYVIn opiskelijoille lähtenyt tänään viraabeli markkinointikirje ja on osumia Opinfoorumissakin jos ja kun tietysti sinne opiskelijat eksyvät. Markkinointia on toki viimeisen kuukauden aikana tehty face to face yksittäisille potentiaalisille opiskelijoille sekä ryhmille, opettajia unohtamatta. Muutosagentteja tarvitaan eri puolilta. Tammikuussa sitten 10.  ja 11. päivä (Projektitorin yhteydessä) kerromme ilosanomaa kiinnostuneille opiskelijoille. Hyvillä  mielin HYVillä asian suhteen ja kädet syyhyten miten viesti vastaanotetaan ja miten idea lähtee eteenpäin yhdesä miettien. Opiskelijoille suunnattu markkinointikirje osuuskunnasta tässä.

Nyt on aika kiittää kaikkia tästä lukukaudesta ja LIIKKU-toiminnasta. Kiitokset niin JAMKin työnyrkille kuin SAMKin ja TAMKin vastaaville. Havahdutaan, hiljennytään ja aprikoidaan Joulun aikana. Uusin siivin sitten tammikuussa.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*