Hyvää hyrinää syksyyn odottaen

 

Valmiina ollaan ja ensi viikolla 12. päivä saatiin yhteinen tapaaminen JAMKin osuuskunnan porukan kanssa. Zoomataan tulevaa syksyä, mitkä loppukeväästä suunnittelemamme ideat saavat tuulta siipensä alle (muutama projekti jo odottaa hihan käärijöitä), mitkä hyllytetään toistaiseksi ja mitä uutta kesän luova tauko on herkistänyt mieleemme, joilla haluamme luoda osuuskunnallemme ”kasvot”.  Samoin sovitaan syksyn ”avoimien ovien” päivästä ja sen toteutuksesta sekä myös markkinoinnista jolla saamme uusia jäseniä mukaan toimintaan. Ulkoiseen markkinointiin olemme luoneet www-sivuja yhteistyössä yksikkömme harjoittelijan Suvin avustuksella. Suvi on tehnyt hyvää jälkeä ja tulevassa tapaamisessamme sovitaan mikä www- layout ja toiminnot ovat kollegiaalisesti jäsentenme mieleen.

Elikkä syksyn tuulet tuovat tullessaan toivottavasti sopivasti motoriikkaa, ideointia ja jakamista ja uusia hihankäärijöitä olemassa olevien rinnalle niin JAMKissa kuin LIIKKU-hankkeen TAMKin ja SAMKin toimijoiden kanssa.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*