Avoimia ovia ja www-sivujen työstöä tiedossa uusien jäsenten ja avausten toivossa

Syksy jatkuu tiiviisti uusien jäsenten hankinnalla osuuskunnan jäseniksi. Se meidän tavoite saada vuoden loppuun mennessä 20 osuuskuntatoiminnasta kiinnostunutta jäsentä on päivä päivältä enempi totta. Hyvää hyrinää ja kiinnostusta on ilmassa. Tätä tavoitetta pönkittääksemme järjestämme HYVin opiskelijoillemme kaksi avoimien ovien tapahtumaa jossa kohtaamiset ja kysymykset mahdollistetaan. Avointen ovien päivään markkinointimateriaalina käytämme tätä kutsua.

Samoin samanaikaisesti olemme työstäneet osuuskunnan www-sivuja Suvin asiantuntevissa käsissä. Tällainen layout miellytti meidän kriittistä silmäämme eniten olemassa olevista vaihtoehdoista. Tämän pohjalta aloitamme sitten sivujen rakentamisen ja sisällöntuotannon yhteistyössä opiskelijajäsenten kansaa. Layoutissa näkyvät tekstit ja asiat siis tässä viitteellisiä. Yleisilme on tässä se fokus vielä.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*