Kiitos hyvinvointiryhmille ja projektitiimille

Hyvää vapun jälkeistä aikaa ja ihanaa kevättä Minä Ensin-projektista! Hanke on erittäin hyvässä vauhdissa, kiitos niin hyvinvointiryhmien kuin projektitiimin!
Seurakunnan perheasian neuvottelukeskuksen, Jyväskylän kaupungin neuvola-, koulu- ja opiskeluterveyhdenhuollon sekä vanhuspalveluiden ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin lastentautien ja kuntoutuksen henkilöstö on päässyt kokemaan konkreettisesti mitä tarkoittaa Minä Ensin!
Henkilöstön omaan työhyvinvointiin tähtäävät hyvinvointiryhmät, ja niiden tukena mobiiliapplikaatiot, sekä tapaamisten väliin ohjelmoidut tekstiviestit, ohjaavat ja tukevat henkilöstöä oman hyvinvoinnin tunnistamisessa, edistämisessä ja tukemisessa. Tämän omakohtaisen kokemuksen kautta henkilöstö saa valmiuksia ottaa mobiiliteknologiaa käyttöön asiakas- ja potilastyössä.
Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston moniammatillinen projektitiimi on kehittänyt ja suunnitellut hyvinvoinnin mallia yhdessä henkilöstön kanssa. Projektitiimi on lisäksi ohjannut sosiaali- ja terveysalan henkilöstöstä koostuvia hyvinvointiryhmiä. Palautteen perusteella ryhmien sisältö, ja niiden koordinointi, on ollut onnistunutta ja asiantuntevaa. Erityistä kiitosta projekti on saanut siitä, että kerrankin keskitytään henkilöstön omaan hyvinvointiin. Positiivisena on koettu myös se, että tuli lähdettyä kokeilemaan mobiilisovelluksia. Kesän kynnyksellä, ja syksyn alkaessa, henkilöstö pääsee lisäksi pohtimaan, miten tätä omakohtaista kokemusta voi hyödyntää siirryttäessä hankkeen seuraavaan vaiheeseen eli suunnittelemaan mobiilimenetelmien hyödyntämistä omassa asiakas- tai potilastyössä.
Projektin ohjausryhmä on kokoontunut nyt kaksi kertaa ja myös sieltä palaute on ollut rohkaisevaa. Nyt kun viimeiset hyvinvointiryhmät ovat käynnistymässä tämän kevään osalta, haluan lämpimästi kiittää kaikkia, ja innovatiivisesti rohkaista kohti projektin seuraavia vaiheita. Luvassa on mukavaa yhteiskehittämistä!