Podcasteja Monimuotoisen ohjauksen foorumilta

LAITURI-, Työvoima liikkeelle Pirkanmaalla – ja ALPO-projektit järjestivät 16.10.2012 Monimuotoisen ohjauksen foorumin. Foorumilla oli monia mielenkiintoisia esiintyjiä, ja haastattelimme osaa heistä Opin ovi -podcastia varten.

Suvi Lehto Lavikainen ja aikuisten erityisohjauksen suositus

Oppimisvalmentaja Suvi Lehto-Lavikainen Koulutuskeskus Salpauksen aikuiskoulutuksesta esittelee aikuisten erityisohjauksen suositusta ja kertoo, mihin tarpeeseen sitä ollaan laatimassa. Haastattelussa kuullaan myös esimerkkejä alueilta nousevista haasteellisista ja hyvistä käytännöistä.

Kuuntele haastattelu JAMK:n Moniviestimessä
Lataa haastattelu omalle koneellesi tästä

Mari Toivonen ja välityömarkkinoiden toimijakartta

Haastattelussa Välke-projektin projektipäällikkö Mari Toivonen esittelee välityömarkkinoiden toimijakarttaa, toteuttamisen lähtökohtia, kohderyhmää sekä toimijakartalla saavutettavia etuja. Lisäksi haastattelussa avataan välityömarkkinoiden käsitettä.

Kuuntele haastattelu JAMK:n Moniviestimessä
Lataa haastattelu omalle koneellesi tästä

Paul Abbey ja Palapeli2-projekti

Projektityöntekijä Paul Abbey Jyväskylän Palapeli2 -projektista kertoo projektin tarjoamasta alkukartoituksesta, alkuvaiheen koulutuksesta sekä ohjauspalveluista maahanmuuttajille. Millä tavoin rakennetaan hyvät ohjauspalvelut?

Kuuntele haastattelu JAMK:n Moniviestimessä
Lataa haastattelu omalle koneellesi tästä

Lue Monimuotoisen ohjauksen foorumista lisää Opin ovi -uutiskirjeessä!