Webinaarissa tarkasteltiin toimivan verkostoyhteistyön mahdollisuuksia ja haasteita

Kevään viimeinen Opin ovi -webinaari pidettiin maanantaina 13.5.2013 aiheella ”Toimivan verkostoyhteistyön mahdollisuudet ja mahdottomuus”. Webinaarissa käsiteltiin toimivaa verkostoyhteistyötä kolmesta toisiinsa kytkeytyvästä näkökulmasta. Ensin jäsennettiin verkostoyhteistyön edellytyksiä ja siinä kohdattavia kysymyksiä. Toisena näkökulmana nostettiin esille verkostoyhteistyössä kohdattavia henkilökohtaisia haasteita ja lopuksi verkostoyhteistyön johtamisessa huomioitavia asioita.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat lehtori ja verkostovalmentaja Hannele Torvinen ja täydennyskoulutuspäällikkö Jari Kalavainen Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisesta opettajakorkeakoulusta. Opin ovi -webinaarien sarjan on tuottanut Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti.

Katso webinaarin diat täältä.

Voit kuunnella webinaarin myös podcast-versiona:

Kuuntele Opin ovi -podcast JAMK:n Moniviestimessä.
Lataa Opin ovi -podcast omalle koneellesi täältä.

Mikäli jälkimmäinen linkki avaa podcastin selaimeen, lataa se tietokoneellesi klikkaamalla linkkiä hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla “Tallenna”.