OpinOvi Etelä-Savo esittäytyy

OpinOvi Etelä-Savo on pyrkinyt tuottamaan Etelä-Savon alueelle asiakaslähtöiset, organisaatioiden yhdessä järjestämät, yhden luukun periaatteella toimivat aikuiskoulutuksen ohjauspalvelut, jotka toimivat niin sähköisesti kuin kasvokkain tapahtuvana ohjauksena eri palvelupisteistä.

Ensimmäisessä videossa OpinOvi Etelä-Savon projektipäällikkö Maarit Heinikainen kertoo siitä, kuinka hyvin näissä tavoitteissa on onnistuttu, mitä kaikkea on saatu yhdessä aikaan ja miten tästä eteenpäin jatketaan.

OpinOvi Etelä-Savon palvelupisteet auttavat tietoa, neuvontaa ja ohjausta vailla olevia aikuisia Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa sekä verkossa osoitteessa www.kopase.fi. ”Lue lisää”-linkin takaa löytyvässä videossa OpinOvi Etelä-Savon palveluohjaaja Timo Häkkinen kertoo, mistä näissä palveluissa on kyse ja kenelle ne on tarkoitettu.