Satakunnan Opin oven saavutuksia strategia, verkosto ja Sataovi.fi-sivusto

Satakunnan kehittämistyöstä video ja podcast

Satakunnan Opin Oven projektipäällikkö Ulla-Maija Heino kertoo projektin esittelyvideossa projektin lähtökohdista, tavoitteista ja tuloksista.

”Ongelmana ennen projektin alkua oli, että alueelta puuttui yhteinen maakunnallinen toimintatapa. Ohjaustoimijat eivät välttämättä tienneet, mitä naapuriorganisaatiossa tehtiin, millaisin resurssein ja käytännön toimintatavoin siellä työskenneltiin. Nyt projektin loppuvaiheessa olemme tehneet sen, mitä lupasimmekin. Meillä on alueellinen aikuisten TNO-palveluiden strategia, jonka ydinajatusta on levitetty kentälle. Olemme koonneet ohjausverkoston, jota on toiminnan edessä aina vain vahvistettu. Lisäksi olemme tehneet Sataovi.fi-sivuston, johon on kerätty maakunnan ohjauspalveluiden toimijat sekä heidän tarjontansa.”

Satakunnan Opin Oven toimijaverkosto jatkaa toimintaansa myös projektin päättymisen jälkeen, ja Sataovi.fi-sivustoa tullaan niin ikään ylläpitämään jatkossakin. Satakunnan alueellisessa ELO-ryhmässä on jo alusta pitäen oltu kiinnostuneita alueen Opin Ovi -verkostosta.

Opin ovi -podcastin haastattelussa Ulla-Maija Heino, Satakunnan Opin Oven projektitoimija Liisa Sarasoja sekä Satakunnan ELY-keskuksen yksikön päällikkö Juhani Sundell kertovat tästä yhteistyöstä sekä ELY-keskuksen suunnitelmista nyt, kun Opin Ovi -projekti päättyy.

”Meidät on otettu ELO-toimintaan hienosti mukaan, ja on ollut upeaa, kuinka meille on tiedotettu asioista alusta lähtien. Näin projektin päättyessä on hieno asia, että yhteistyömme kuitenkin jatkuu”, Ulla-Maija Heino sanoo.

”On ilman muuta selvää, että kun Opin Ovi on luonut verkoston ja tehnyt kehittämistyötä mm. sähköisten palveluiden suhteen, olisi peräti outoa, ellei tämä toimisi lähtökohtana ELO-yhteistyöryhmälle”, Juhani Sundell jatkaa.

Opin_ovi_podcastVoit kuunnella podcastin kokonaisuudessaan ylläolevan Youtube-playerin kautta tai vaihtoehtoisesti JAMK:n Moniviestimessä. Voit myös ladata podcastin äänitiedostona omalle koneellesi.

Kuuntele podcast JAMK:n Moniviestimessä.
Lataa podcast-tiedosto omalle koneellesi.