Pomppaopiston kuulumisia

No niin, nyt on työstetty olan takaa kuopiolaisten musiikkipedagogien sosiaalista mediaa. Second lifessa oleva opistomme alkaa identifioitua (lue: saan tekstejä näkyviin jollaoin konstilla) ja kohta saamme sinne myös sisältöjä. Pieni mutta silti akuutti ongelma on, mistä löytää ilmaisia soittimia taloon.

Pomppaopiston nettisivusto julkaistaneen tällä tai ensi viikolla. Sivusto on suurin piirtein valmis, nyt sivusto on Savoniassa tarkasteltavana.

Laitan sekä SL:n että PomppaNetin tarkemmat osoitteet tänne kunhan asia ensin etenee.

Palataan asiaan!

One Comment

Posted 14.1.2010 at 22:31

Hei Marja,
hyvin näkyivät tekstinne kun SL tänään kävin. Ei tarvinnut enää ihmetellä että mikä on teidän tontti.

Olin Suomi-saaren avajaisissa mikä olikin hyvin organisoitu. Oikeusministeriön neuvotteleva virkamies puhui tulevaisuudesta ja Irma Flow soitti kauniisti huilua .. ja vaikka mitä. Poistuin kun taivas alkoi kaatua niskaan koska oli niin paljon avataria paikalla. Siellä on markkinapaikkoja joista voisi ainakin kysyä soittimia.
Näkemiin SL:ssa

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*