Etsi opparisi lähteet ohjatusti verkkokurssilla

Kevään kursseille ilmoittautumisajat ovat käsillä.

Opparintekijä voi etsiä opinnäytetyönsä tietolähteet ohjatusti Asiantuntijan tiedonhankinta -verkkokurssilla (ZZRZV120, 5 op). Kurssi kestää koko kevään, mutta tehtävät voi suorittaa nopeampaan tahtiinkin. Sekä amk-opinnäytteilijät että yamkilaiset ovat tervetulleita!

Sama kurssi on myös enkunkielisenä Specialized Information Seeking (ZWRZV120, 5 ECTS credits); sinne voivat tulla enkku-koulutusohjelmissa opiskelevat sekä vieraskieliset opiskelijat.

Ilmoittaudu 21.11. mennessä tai tammikuun alussa 2. – 11.1.2015 täydennysilmoittautumisessa.
Älä säikähdä varapaikkaa. Viime kevään kurssille pystyimme ottamaan varapaikoiltakin opiskelijoita mukaan tasaamalla ohjattavien määrän per informaatikko. Mutta katsotaan ensin, miten paljon teitä tänä vuonna kurssille rynnii 😉