Pelikatalogin pyörteissä

Hei vaan kaikille blogin lukijoille minunkin puolestani. Olemme päässeet hyvään vauhtiin Pelaten osalliseks -hankkeessa. Pelikatalogin runko on alkanut muotoutumaan ja pelien, sovellusten ja hyvinvointiohjelmien testaus on hyvässä käynnissä. Yritämme saada kevään studiosessioihin mahdollisimman monipuolisen kirjon pelejä kokeiltavaksi. Monipuolisuus mahdollistaa sen, että jokaiselle löytyisi oma tapa käyttää pelejä, osallistujien välille syntyisi vuorovaikutusta ja kotona pelikatalogin käyttö tuntuisi mielekkäältä ja käytöstä saatava hyöty tuntuisi konkreettiselta.

 

Ei ole vain yhtä ainoaa tapaa käyttää em. tuotteita. Aivan samoin, kuin katsomme televisiosta erilaisia ohjelmia, vaihtelevat mieltymykset pelien ja sovellusten suhteen. Saatamme kokea jonkun pelin tyylilajin itsellemme vieraammaksi kuin toisen. Toisaalta myös jonkin sovelluksen käyttö voi tuntua hankalalta tai sen sisältö ei kohtaa omia tarpeitamme. Silti kannattaa avoimin mielin kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja joskus huomata ennakkoluulojen olleen vääriä.

 

Esittelemme blogissa jatkossa joitakin testaamiamme pelejä ja kerromme muutoinkin kuulumisia. Kannattaakin aina välillä kurkata uusimmat turinoinnit. Ja muuten, jos sinulle tulee mieleesi joku hyvä peli, sovellus tai hyvinvointiohjelma jota kannattaisi testata, vinkkaa siitä meille!