Studiosessiot lähestyvät – oletko valmis?

Vuosi 2015 hujahti vauhdilla ja vaihtuneen vuoden myötä myös Pelaten osalliseks-projektilla alkaa uusi elämänvaihe.

Syksyn aikana olemme koonneet kaikille avointa Pelikatalogia erilaisista terveys- ja hyötypeleistä. Katalogi ei ole vielä valmis, vaan se tulee muokkautumaan ja täydentymään käytön myötä. Testaamaan sitä pääsee helmikuun aikana; tiedotamme heti, kun se on mahdollista.

Helmikuussa pääsemme oikein kunnolla vauhtiin, kun käynnistämme projektiin liittyvät Studiosessiot. Studiosessioissa on tarkoituksena ottaa aktiivisesti käyttöön terveys- ja hyötypelejä mielenterveyskuntoutumisessa ja sessioihin ovat tervetulleita mielenterveyskuntoutujat, ammattilaiset sekä kokemusasiantuntijat. Tällä hetkellä rekrytoimme sessioihin osallistujia ja jos aihe kiinnostaa, niin vilkaise liitteenä oleva infokirje. Lisätietoja ja ilmoittautumiset allekirjoittaneelle.

Infokirje Studiosessiot (002)