Tuulelta vastauksen saan

Ensimmäinen Studiosessio starttasi lämminhenkisissä merkeissä helmikuun lopulla. Monien muiden asioiden ohessa esiteltiin mukana olleille Pelikatalogia ja päästettiin ihmiset kokeilemaan sen toimivuutta. Katalogi on vielä rakennusvaiheessa ja sitä muokataan annetun palautteen perusteella. Pelikatalogi avataan pian myös muiden testattavaksi ja toivottavaa onkin, että saisimme sivustolla olevan palautelomakkeen kautta monipuolista ja rakentavaa kommentointia.
Olemme kartoittaneet ja testanneet lukuisia erilaisia, pääsääntöisesti ilmaisia, hyötypelejä, -sovelluksia ja hyvinvointiohjelmia. Mobiililaitteiden ominaisuuksien monipuolinen valjastaminen sovellusten käyttöön on opettanut meitä testaajiakin. Eräs esimerkki tästä innovatiivisuudesta on rentoutumiseen suunnattu tarinallistettu sovellus Windy, jossa muiden ominaisuuksien lisäksi voi kallistelemalla mobiililaitetta ihastella kolmiulotteiseksi muuttuvaa kuvitusta.
Työskentely Pelikatalogin ja kuun loppupuolella olevan seuraavan Studiosession tiimoilta jatkuu auringon kutitellessa hankia ohuemmiksi tuoden kevään askel askeleelta lähemmäs.