Penguin Coach

-ajatuksia aloittelevan valmentajan elämästä Tiimiakatemialla

Rästihommat kuntoon

Mikä on normaali? on valkoinen lumihiutale normaali ja punainen outo? Päätä sinä.

Mikä on normaali? on valkoinen lumihiutale normaali ja punainen outo? Päätä sinä.

TM7 innovoinnin sessiossa pohditiin kovasti outoja ideoiden ja tarinoiden kohtaamista. Asia jäi sen verran kaihertamaan, että sain vihdoin ja viimein Outoustalous- Freakeconomics kirjan hankittua.  Nuo lumihiutaleet olemme tehneet kullanmurujen kanssa yhteisvoimin. Saatoin olla saksien pääkäyttäjä, mutta steariinikaston hoiti 3-v apulainen (hupulainen) ansiokkaasti! Joulukoristeet ovat jääneet ikkunaa somistamaan tähän päivään saakka. Materiaalina käytettiin muuten todennäköisyyslaskennan teoreettisen mallituksen teosta 70-luvulta. En muistaakseni lukenut opusta tilastotieteen opiskelijana ja ajattelin, että en lue sitä jatkossakaan… Malcom Gladwellin Outlier -kirjaa en olisi silpunnut!  Uskon 10000 tunnin teoriaan omassa kehittymisessä ja harjoittemisessa.  Hyvänä puolena moni tilastotieteen teoreettisesti hallittu asia konkretisoitui oikeaksi ilmiöksi ja tarinaksi tuon kirjan kautta. Harmi, että tämä tapahtuin noin 10 vuotta liian myöhään omalla kohdallani.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*