Lukulaitteille päivän sanomalehdet!

Kaipasin lukulaitetta, kun taannoin makasin lasaretissa ja yritin epätoivoisesti levitellä sängyssä Keskaria. Ajankulumiseksi lueskelin myös kaikki vanhat sairaalan naistenlehdet, joten sänkyni oli aina välillä kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Sitä paitsi ko. osastolla olisi hyvä olla mahdollisimman pölyvapaa ympäristö, joten lukulaitteet puoltaisivat myös tätä seikkaa.
Olisipa ollut ihana saada aamulla lukulaite täynnä uutta, ajankohtaista tietoa.

Oli kuitenkin ihana huomata, että jotkut asiat pysyvät: laitoskirjastokärry kiersi edelleen osastolla. Oli uutuuskirjoja, tietokirjoja ja mukava kirjastonhoitaja, joka innostuneesti esitteli edelleen hyvin kysyttyä palvelua.

 YLEn uutisen mukaan Jyväskylän kirjastotoimi suunnittelee muutamien lukulaitteiden hankintaa 2011 aikana. Tarkoituksena on, että asiakkaat lataavat itse haluamaansa sisältöä laitteeseen, sillä tekijänoikeussyistä kirjastot eivät saa lainata e-kirjoja. Lue lisää artikkelista, Kirjasto kaavailee e-kirjoen lukulaitteita. 29.12.2010.
http://yle.fi/alueet/keski-suomi/2010/12/kirjasto_kaavailee_e-kirjojen_lukulaitteita_2250455.html

Hyvää alkanutta vuotta 2011.

Edelleen toipilaana Pirjo