Joulupukki toi Bedpalin

Insinöörin vaimona minulla on onni saada lahjaksi kaikenlaisia uusia teknisiä vempaimia, esim. GPS, jonka tervehdysteksti ”nyt et eksy Pirjo”, ilahdutti suuresti kuin myös saamani veivattava sireenillä ja lampulla varustettu ”metsäradio”.

Nyt pukki toi Bedpalin. Bedpalin avulla voit käyttää kannettavaa tablettia tai tietokonetta mukavasti sängyllä tai sohvalla sekä lukea lehtiä ja kirjoja.

Näin siis lupaa mainos, joten loin testiympäristön makuuhuoneeseen. Laite on kevyt ja  helppo säätää sopivaan asentoon. 

Painettu kirja – ei toiminut lainkaan, ks. kuva.  Laitteen ylälaidan kuminauhan on tarkoitus pitää kulloinenkin laite paikoillaan, mutta eihän tämä toimi p-kirjassa fyysisten sivujen vaihtojen kanssa. Huonon näköni vuoksi en saanut kirjaa tarpeeksi lähelle.

Tabletti – toimi hyvin, istui sopivasti laitteeseen ja asento tuntui mukavalta. Elokuvan katselu tabletilla ei ehkä enää toisi kipeitä niskoja tai jumittavia hartioita.

Minipc – paras. Nytkin työstän tätä tekstiä minipc:llä, joka istuu oivasti Bedpaliin. Kirjoittaminen sujuu hyvin, näppäimet löytyivät pienen hapuilun jälkeen ja kirjoitusasento tuntuu luonnolliselta.

Minä tykkään. Tosin sairauteni vuoksi joudun olemaan välillä petipotilaana – kuten tälläkin hetkellä.

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2012.

Pirjo