SkyNEST

SkyNEST-projektin kesätehtaan 2012 tunnelmia ja kuulumisia

Maintenance vauhdissa!

Kolme viikkoa takana ja koko ajan on oltu jännän äärellä, varsinkin me kolme aloittelijaa (Olli, Janne ja Petri). Joukkomme suuret pelottavat johtajat (Niko ja Juha) ovat oksentaneet täydellistä koodia vieressä ja me olemme katsoneet montut auki että mitä täällä tapahtuu. Kukaan meistä kolmesta aloittelijasta ei ole ollut Linuxin aktiivikäyttäjiä joten hyvin monet asiat ovat olleet meille täysin uusia. Nämä ensimmäiset viikot ovat kuluneet hyvin pitkälti eri teknologioiden ja ohjelmistojen tutkimiseen, asentamiseen, conffaamiseen ja yleisesti FreeNESTIN rakenteen ymmärtämiseen.

Tähän mennessä ryhmämme on toiminut hyvin yhteen vaikka tehtävät ovat olleetkin hyvin pitkälti opiskeluluontoisia. Joukkomme suuret johtajat ovat paljastuneet ihmisiksi ja heiltä saa tarvittaessa neuvoja. Työpäivät ovat mukavan pituisia ja yleinen ilmapiiri on leppoisa (ei olla jäniksen selässä).

Viimesen päälle…

css.php