SkyNEST

SkyNEST-projektin kesätehtaan 2012 tunnelmia ja kuulumisia

Pääprioriteetit kohdillaan UX-tiimillä

Kolmas sprintti siintää jo menneisyydessä, mutta samoilla prioriteeteilla jatketaan. Tarkoituksena olisi siis saada kondikseen foswiki, freenest.org ja top bar. Designauksethan kaikista on jo toteutettu, mutta itse koodausta olisi vielä tarjolla. Jippii. Vuoden ahkerin puurtaja -palkintokin tuli taas jaettua, joka napsahti tällä kertaa yksimielisesti Helille, joka pääsee nauttimaan vapaapäivästään täysillä työtunneilla Tampereen suuntaan. Mikä ihana kaupunki, kivoja nähtävyyksiä ja sillee nääs. Tosin uppoavampi palkinto tälle porukalle taisi olla viime sprintin jälkeen saadut pizzat, joiden haaveilusta on laitettu kuviakin työloosimme seinille, iskostettuine kuvateksteineen: ”I have a dream…” ja ”I want to believe”.

Näillä eväillä mennään.

PS. Meijän blogista tuleekin hienompi kun teijän blogista! 😉

css.php