SkyNEST

SkyNEST-projektin kesätehtaan 2012 tunnelmia ja kuulumisia

Ninjamangustit sprint 3

Tällä sprintillä oli eniten sellaisia lisäyksiä, jotka ovat suoraan näkyviä. Työn alla oli taustakuvan laitto ja upload, control panel sivun tekeminen, väriskeemojen valinta control panel:sta ja rajaton canvas. Lisäksi mukana oli paljon bugien korjausta ja hienosäätöä.

Taustakuvan pystyy valitsemaan joko valmiina teamboardin mukana tulleista, tai lisäämään oman. Lisäksi voi valita sen jatkumaan x tai y suunnassa, tai molemmissa, jolloin se täyttää koko teamboardin kyseisellä kuvalla.

control panel on itsessään jo eri työ kuin teamboard, mutta teamboard sisältää riippuvuuden control paneliin, eli se pakottaa control panel asennuksen kun teamboard asennetaan. Teamboard control panel sivu sisältää vaihtoehtoiset väriskeemat, joilla kykenee muuttamaan uusien teamboardien yleistä väritystä. Väriskeemoihin tällä hetkellä kuuluu Twilight, FreeNestLight, FreeNestDark, Default, CandyRed ja BlueGrayLowContrast.

Burndown chart oli normaali, ja Ilkka jopa kehui meidän ryhmän tiimityöskentelyä.

css.php