SkyNEST

SkyNEST-projektin kesätehtaan 2012 tunnelmia ja kuulumisia

Koodaamista, koodaamista ja koodaamista.

Mitä muutakaan sitä Graphic Designer -nimikyltin alla työskentelevä osaisikaan odottaa? Hikisiä työtunteja on siis tullut käytettyä tämän sprintin aikana ihan vain muutama, kun ryhmämme on yrittänyt hioa www.freenest.org -sivua käyttökuntoon. Ilkan naamalta pystyi ehkä pieniä pettymyksen (tai iän) ryppyjä huomaamaan, kun emme aivan tämän neljännen sprintin aikana sitä valmiiksi saaneet.

Puolustukseksi täytyy kuitenkin sanoa, että sivu laajeni koko aika työskennellessämme, eikä meillä lopulta ollut kuin edes noin kolme ihmistä tätä sivua kasaamassa. Mikolla kun oli näitä häiriötekijöitä (lue: muut tiimit roikkumassa hihoissa), Janilla kummitteli Foswiki ja Heli keskittyi puurtamaan meille grafiikoita sekä tekemään työmme hedelmiä kuvaavaa the Brand Bookkia.

Tällä roundilla palkintonamme oli Roope Ankankin haalima käteinen, josta jälleen hieno kuva sermissämme inspiroimassa. Demokraattisen, mutta harvinaisen yksimielisen äänestyksen jälkeen sai Jani lompsaansa täytettä. Ensikerralla saattaa ehkä poikkeuksellisesti tulla muutama hajaääni, sillä seuraava ”palkinto” on kuva Hall Of Fameen – onnea jo valmiiksi sille, joka sinne naamakertoimensa saa ja niille, jotka sen jo sinne ovat onnistuneet saamaan.

css.php