SkyNEST

SkyNEST-projektin kesätehtaan 2012 tunnelmia ja kuulumisia

Maintaining like a boss.

Kesä on tullut pisteeseen missä paketit on tehty, paketit ovat kuitenkin bugisia. Niiden ongelmat ja niiden korjaaminen vaikuttaa toisiin paketteihin ja tätä kautta myös muihin tiimeihin. Olemme saaneet yksinkertaistettua ja nopeutettua pakettien asennusprosesseja ja tapa miten ne itsensä asentaa on virallisempi kuin koskaan ennen (debconf, debconfig-common).

Paketit menevät pizzaboksiin ja ovat sieltä ladattavissa (pizzaboksi on lempinimi ulospäin näkyvälle vanhalle palvelinrutkulle josta halukkaat voivat asentaa freenestin vaikka omaan koneeseensa kotona kaukana freenestin päämajasta).

Vaikka paketit ja niiden rakenne on taas vähän lähempänä debian policyn sanelemaa linjaa, riittää paketeissa hiomista. Tämä pariviikkoinen oli myös yhdelle tiimin jäsenelle viimeinen kokonainen sprintti joten elokuun puolella toimimme pienemmällä kokoonpanolla.

Neste Rallyt on tulossa jos jotakin kiinnostaa…

 

css.php