SkyNEST

SkyNEST-projektin kesätehtaan 2012 tunnelmia ja kuulumisia

Spurttaa, spurttaa!

Jälleen kerran taulumme tyhjeni isosta nipusta postereita ja nyt se vain ammottaa tyhjyyttään. Siis kirjaimellisesti AMMOTTAA. Ja tyhjäksi se joutuu myös jäämään, sillä vihoviimeisin sprintti alkaa huomenna ja hommat kuin väkikin hupenevat huimaa vauhtia. Viimeisinä ryhmämme selviytyjinä meidän täytyy silti saattaa hommamme kunnialla loppuun, mikä tarkoittaa sivujen koodaamista, tarpeellisen materiaalin kasaamista seuraajillemme, matkalaukkujemme pakkaamista ja lähtöä ”Hasta la vista” -sanojen kera Kanarian saarten lämpöön.

No ei nyt sentään. Mutta vakavasti: FreeNest.org on viimeisimpiä linkkejä vaille valmis ja Foswiki, Test Management ja Error Managementtikin kaipaavat enää vain pikku viilailuja. Voimmekin siis ylpeinä jaella toisillemme selkiin ansaittuja taputuksia, sillä se mitä alussa suunnittelimme tekevämme, olemme saaneet tehtyä. Pian julkaistavalta FreeNestin kotisivulta pääseekin ihailemaan uudistunutta ulkoasua, Brand Bokkia, logoja, lataamaan FreeNest 1.4 ja kaikkea muuta. Ihanaa, melkein maalissa.

UX-tiimi kuittaa.

Ps. Älkää enää koskaan palatko takaisin vanhaan designiin tai meille käy näin..

css.php