Kuinka tuunata Optima-työtila? – How to fix your Optima workspace?

Niin monta on erilaista Optima-työtilaa kuin on opettajaakin. Kaikilla meillä taitaa olla jonkinlainen oma käsitys, millainen on hyvä ja toimiva Optima-työtila. Jotta omasta työtilastansa saisi vielä enemmän irti, sorvasin tarkistuslistan opettajalle.

Nyt kun kesä koittaa ja kaikki tietysti innolla suunnittelevat jo syksyn opetusta, voi tarkistuslistan avulla koettaa miettiä, onko juuri se oma työtila toimiva myös opiskelijan näkökulmasta.

– – –

There are as many Optima workspaces as there are teachers. We all  have our idea of a good and functional Optima workspace – but it’s not necessarily the same. Therefore I made a check list for the teacher so that you are able to fix your workspace.

So now that the summer is here and you’re all excited to plan your courses for the next autumn, feel free to use the check list to figure out if your workspace is functional also from the student point of view.

Jätä kommentti