Syksyn webinaari-sarja alkoi

JAMKin ja Jyväskylän yliopiston yhteistyönä pidettävät Take away -webinaarit alkoivat tänään Optima-vinkeillä. Voit katsella ja kuunnella tallenteen esityksestä ja miettiä jo, miten saat raivattua tilaa kalenteristasi aina tiistaisin syyslukukauden ajan klo 14.00-14.30. Syksyn webinaariohjelman näet JAMKin intrasta ja täältä Suodatin-blogista.


– –
Webinars in Finnish about e-learning for free! All you need is 30 minutes either on Tuesdays at 14.00-14.30 or whenever you’ve got the time in your calendar – the webinars are recorded, you see. You’ll find the address to the webinar recordings in the Suodatin blog after every meeting. If you want to participate in the  webinar, surf to http://connect.jamk.fi/takeaway on Tuesday afternoons. If the audience wants the lecturers to use English sometimes, I’m sure we can arrange that 🙂

Jätä kommentti