Webinaari V: Sosiaalista mediaa opettajalle

Syksyn webinaarisarjan viidennessä osassa puhuttiin somea. Kävimme nopsasti take away -hengen mukaisesti läpi 15 sovelluksen kärjen opetuksellisten some-työkalujen top 100 -listalta. Tämän vuoden top 100 -lista elää vielä, sillä äänestys on käynnissä marraskuulle saakka.

Tajusin webinaarin jälkeen, että itse asiassa esittelin oman henkilökohtaisen oppimisympäristöni työvälineitä, sillä monet käyttämistäni sovelluksista mahtuvat tuohon 15 työkalun listaan, jonka esittelin. Osa sovelluksista kuuluu vapaa-aikaan, toiset työhön, mutta suurinta osaa käytän molemmissa yhteyksissä. Joitakin jäi toki vielä esittelemäni listan ulkopuolelle, esim. Netvibes, joka on näppärä apu mm. erilaisten blogien seuraamisessa.

Käypä siis katsomassa webinaari-tallenne (kesto n. 25 min). Omista kokemuksistaan webinaarissa kertoivat JAMKista myös Minna Koskinen ja Eero Nukari.

Esityksen jälkeen jäimme pohtimaan, mikä olisi meidän oppilaitoksissamme (JAMK ja JY) paras keino jakaa some-kokemuksia opettajien välillä; mistä saisi tietoa, kuka on onnistuneesti käyttänyt erilaisia työkaluja opetuksessaan? Ehdotuksia vastaanotetaan!

Jätä kommentti