Tabletit opetuksessa 16.11.2012

Tule kuulemaan käytännön kokemuksista ammatillisessa koulutuksessa, lukiokoulutuksessa ja korkeakouluissa sekä hyödynnä alan uusimmat tuulet omassa opetuksessasi.

Pääset tutustumaan käytännössä erilaisiin tablet-laitteisiin ja opetuskäytön sovelluksiin. Ohjelmassa on teemapienryhmiä mm. seuraavista aiheista: tarinallisuus opetuksessa, tablet-tietokoneiden hyödyntäminen liikunnan opetuksessa, videon ja valokuvan tuottamisessa, etäohjauksessa ja sosiaalisen median palveluissa.

Mukana myös Ilona IT, Kampusdata ja Opinsys.

Milloin?
Tilaisuus on 16. marraskuuta kello 12-15

Missä?
Jyväskylän ammattiopiston tiloissa (Viitaniementie 1 B)

Ohjelma
Tarkempi ohjelma
julkaistaan 1.marraskuuta.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu heti! Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä innokasta.

Tilaisuus järjestetään Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitoksen ja IT-palveluiden, Jyväskylän ammattikorkeakoulun sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymän yhteistyönä. Toteutuksessa mukana “Tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa” ja “Pulpetista tabletille” -hankkeet.

Lisätietoja:
Mari Varonen, verkkopedadagogiikan suunnittelija, koulutuksen kehittämispalvelut

Jätä kommentti