Webinaaritallenne – Moniviestin opettajan ja opiskelijan käytössä

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston yhteinen Take away -webinaarisarja sai jatkoa webinaarilla, jossa Teijo Argillander Jyväskylän yliopistosta esitteli Moniviestin-videonjakopalvelua. Jyväskylän yliopiston kehittämä ja ylläpitämä palvelu on käytössä myös JAMK:ssa.

Moniviestin on ikään kuin JAMKin oma YouTube, jonne käyttäjät – henkilökunta ja opiskelijat – voivat tallentaa itse tuottamaansa videomateriaalia. Jokaisella käyttäjällä on oma kansio, jonne videomateriaali ladataan.  Poikkeuksena YouTubeen Moniviestimeen ladattavat videot eivät ole täysin julkisia. Niitä ei  julkaista avoimessa videokirjastossa vaan jokainen video saa yksilöllisen ja monimutkaisen linkin, josta se on löydettävissä. Videon linkin voi jakaa katsojille esimerkiksi sähköpostilla. Video poistuu automaattisesti 180 vuorokauden kuluttua lataamisesta.

Moniviestintä voi käyttää esimerkiksi itse tehtyjen opetusvideoiden jakamiseen, tai sinne voi tallentaa vaikkapa opiskelijoiden työharjoitteluvideoita.

Moniviestin on sekä JAMKin opiskelijoiden että henkilökunnan käytettävissä osoitteessa http://moniviestin.jamk.fi

Webinaarin tallenne

Ohjeita Moniviestimen käyttöön (Jyväskylän yliopiston ohjeet)

Lisätietoja JAMKin Moniviestimestä saa Jari Järviseltä (etunimi.sukunimi@jamk.fi).

Jätä kommentti