Connectin testiajat jatkuvat taas

Connect-verkkokokousjärjestelmän testausajat jatkuvat tuttuun tapaan joka tiistai klo 12-13  ja klo 16:00-16:30 osoitteessa http://connect.jamk.fi/testaus seuraavia poikkeuksia lukuunottamatta:

22.1. ei ilta-aikaa
29.1. ei testiaikoja
26.2. ei testiaikoja
26.3. ei testiaikoja
30.4. ei testiaikoja

 

Testausajat on tarkoitettu sekä opiskelijoille että henkilökunnalle Connect-yhteyden ja ääniasetusten testaamiseen sekä Connectin peruskäytön harjoitteluun. Mukana on aina ohjaaja, joka neuvoo ja opastaa Connectin käytössä.

Jos olet järjestämässä opetusta tai ohjausta Connectin välityksellä, suosittele osallistujia testaamaan yhteydet etukäteen testiaikoina. On tärkeää, että testaus tehdään siltä tietokoneelta ja niillä välinein, joilla varsinaiseen Connect-istuntoon osallistutaan. Näin voidaan etukäteen varmistaa yhteyksien toimivuus ja tehdään työväline tutuksi.

Muista myös Connectin ohjeet: http://oppimateriaalit.jamk.fi/connect/

Lisätietoja Connectista yksiköiden uusmediasuunnittelijoilta.

Jätä kommentti