Työkalu yksinkertaisten kyselyiden tekemiseen

Strawpoll.me on työkalu yksinkertaisten valinta- tai monivalintakyselyiden tekemiseen. Työkalu on ilmainen eikä vaadi tunnusta tai salasanaa.

Olen itse tykästynyt tällaisiin yksinkertaisiin, ilmaisiin ja ilman rekisteröitymistä käytettävissä oleviin verkkotyövälineisiin, koska – no, niiden käyttö on niin helppoa. Strawpoll.me:ta voisi käyttää vaikkapa perinteisen luennon monipuolistamiseen ja yleisön aktivointiin. Jos suurella luennolla kysyy kuulijoilta jotakin, vain harva uskaltaa tai viitsii vastata. Jos luentodioihin, sopiviin kohtiin, laittaisi kuulijoille pienen pähkinän purtavaksi, heitä saisi (ehkä) aktivoivua ja luentoon saataisiin enemmän vuorovaikutteisuutta. Toki tätä varten kuulijoilla pitäisi olla pääsy nettiin mutta monellahan internet kulkee aina mukana taskussa tai käsilaukussa omassa mobiililaitteessa.

Kyselyn vastauksista saa prosenttijakaumat pylväinä ja ympyränä.

Jätä kommentti