Tiviittori 2016

Testaa omat digitaitosi!

Tartu tilaisuuteen ja tee itsearviointi omista digitaidoistasi. JAMK tarjoaa kaikille työntekijöille mahdollisuuden tehdä Tieken (Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus) suunnitteleman testin, jolla testataan tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Tavoitteena on, että kaikki jamkilaiset tekevät testin.

Suurin hyöty testistä on sinulle itsellesi! Testillä selvität oman osaamisesi tason ja mahdolliset täydennystarpeet eri osa-alueilla. Lisäksi testin tuloksia hyödynnetään yleisellä tasolla JAMKin henkilöstökoulutusten suunnittelussa sekä verkkopedagogiikan suunnittelijoiden työssä.

Vinkit ja ohjeet testin tekemiseen:
–          Testiin ei tarvitse/voi valmistautua.
–          Saat testilinkin sähköpostiisi. Jos et ole saanut linkkiä, ota yhteyttä yksikön yhteyshenkilöön.
–          Varaa aikaa noin 45 minuuttia. Testi on tehtävä kerralla loppuun.
–          Testi koostuu monivalintatehtävistä.
–          Testi koostuu useista eri osa-alueita mm. tekstinkäsittely ja esitystekniikan taidot. Kaikkiin kysymyksiin on pakko vastata, mutta jos joku osa-alue on sinun työssäsi merkityksetön, tuloksillakaan ei ole merkitystä.

Aikataulu
Testin voit tehdä 1. – 19.2.1016.

Tuloksista raportoidaan yleisellä tasolla 15.3. mennessä. Kenenkään henkilökohtaisia tuloksia ei julkaista. Testin tulokset näkevät vain verkkopedagogiikan suunnittelijat. Esimiehet käsittelevät tuloksia tulosalueittain, ei yksilöittäin.

Yksiköiden yhteyshenkilöt
AOKK: Mika Loponen
Hallinto: Mari Varonen
Hyvinvointi: Eero Nukari
Liiketalous: Ilona Laakkonen
Teknologia: Marja-Kaarina Markkanen

Lisätietoja
Ari Ilkka
Annukka Akselin