Asiakkaan tapaaminen

Toimiminen osuuskunnassa ja yleensäkin jossain ryhmässä vaatii minulta panostusta. En hyväksy itseltäni vastuun pakoilua ja haluan tehdä asiat mahdollisimman hyvin, koska niissä on minun nimi. Asiakaspalvelu ja kaikki tähän liittyvä on minusta parasta mainosta HyvinMonena Osk:n toiminnasta. Mukavista kemuista ja osaavista ihmisistä kun tulee helposti kerrottua naapurille, tuttava perheelle ja niin edelleen.

Minulla siis piti olla tänään vapaa päivä, mutta asiakas halusi käydä tutustumassa tiloihin, joissa synttärit järjestetään, ennakkoon. Noora oli estynyt, joten minä kävin koululla pyörähtämässä asiakkaan kanssa.

Esiin nousi paljon lisää toiveita suunnitellun ohjelman lisäksi. Tässä olisi nyt kuusi päivää aikaa saada ohjelmaan toivotut muutokset. Asiakas tuntui todella vaativalta, ja pikkuruinen epäilys siitä, kuinka saamme hänet tyytyväiseksi, käväisi mielessä. Noora, meidän täytyy järjestää vielä tällit ennen tiistaita!

Lisäksi hoidin tänään tilavarausasioita, jotka ovat yllättävän haastavia Jamkilla. Tämä on yksi juttu, johon kaivataan opettajien, Vesan ja Hannelen, apuja.

Niin siis tänään piti olla vapaa päivä, mutta osuuskunnassa oppii myös sitä, että tietyt asiat tulee hoitaa oli vapaa tai ei. Huomenna jatkuu taas työharjoittelu. Ennen tiistaita tulisi saada synttärisuunnitelmat toteutusta vaille valmiiksi.

Ahh, ahdistus.

One Comment

Noora Hopiavuori
Posted 16.1.2013 at 19.44

Kun kaikille vahtimestareille ja muille portinvartijoille menisi tieto tästä meidän HyvinMonenasta ja sen oikeuksista varata tiloja niin ei tarvisi aina ns. vääntää kättä.
Tosin heitä ilmeisesti on infottu, mutta liekö unohtunut/jäänyt epäselväksi..?

Ja se taulukko tärkeistä numeroista (vahtimestarit, infopisteen työntekijät jne.) olisi hyvä joskus meidän saada aikaan! Ei tarvitsisi joka kerta etsiä uudelleen ja uudelleen yhteystietoja. 😀

Ps. Ymmärrän, että rahoille halutaan vastiketta ja että asiakas saa (pitääkin) olla vaativa. Silti se jotenkin syö tekemisen riemua ja halua yllättää positiivisesti, kun odotetaan paljon. Eihän silloin voi yllättää? 😀