Opiskelijat aivoriihessä lauantai aamuna klo 8.00 o.Ö

Viikolla tapahtunutta: Äärimmäistä tekstiviestitykitystä molemmille sopivasta tapaamisajasta ja paikasta. Raastavaa pohdiskelua ja Reettalta lisäksi tilavarausten tekoa.

Perjantai-ilta: Voitaikinasarvet uuniin, jotta me yrittäjäkokelaat saamme aamupalaveriimme kahvipullaa.

Lauantaiaamu: Herätys pirahtaa puoli kahdeksalta, jonka jälkeen pikainen suihku ja kahvi keittymään. Reetta tulee kahdeksalta (herännyt luojaties koska). Kun molemmilla on edessään läppäri ja aamukahvi alkaa tietenkin akkojen juorutuokio. Akuuteimpien uutisten jälkeen pääsemme itse aiheeseen eli tulevana tiistaina pidettävät 8-vuotisjuhlat.

Suunnnitelma, näennäisesti lukkoonlyöty tarjous, tilavaraukset ja ajatusten vaihto asiakkaan kanssa on jo tehty, joten nyt on vuorossa suunnitelman siis ohjelman lopulliseen muotoon saattaminen asiakkaan muutostoiveiden mukaan. PUTOUS-sarja teemalla toteutetusta ohjelmistosta emme karsineet mitään, vaan lisäsimme mukaan asiakkaan haluaman höyhenen kuljetuskilpailun ja varaohjelmanumeron.
Päivitimme ja laskimme vielä eri leikkehin/puuhiin kuluvan ajan, jotta juhlien aikataulu pitäisi mahdollisimman hyvin paikkansa.

Eikä tässä toki vielä kaikki. 15 kpl 20cm*20cm mittaisten vanerilevypalasten metsästys oli haastavampaa kuin kuvittelin. K-Rauta, Tiimari, Pian Askartelupuoti ja Sinelli tuottivat vesiperän. Itse olin jo lyömässä hanskoja tiskiin ja ehdottamassa muutosta piirustussuunnitelmaan, mutta onneksi Reetta on asioista tinkimätöntä sorttia. 😀 Eli puhelin kouraan vain ja klo 9 jälkeen soittelemaan firmoihin. Nyt saan hakea Starkista hukkapaloja ja jos hyvin käy ILMAISEKSI. 😀 (*toiveajattelua?)
Sitten raapustimme tarvikelistan, jonka kanssa suuntaan tänään kauppaan. Reetta taas vastaa synttäreiden musiikkipuolesta. Viimeisenä pohdinnan aiheena aamuisessa palaverissamme oli vielä juhlapaikan eli Luovanluokan ja Älykodin somisteet sekä synttärijulisteet ohjaamaan vieraat oikeaan paikkaan ja tunnelmaan.

Seuraavaksi: Nyt siis kaupoille ja ennen tiistaita julisteet valmiiksi. Myös oma naamiaispuku täytyy vielä miettiä loppuun asti. Alustavasti olemme maastopukuisia pyssymiehiä, mutta nykyisten asenteiden vuoksi pyssy taitaa vaihtua ritsaan tai johonkin lällympään.

Ahh, Saturday Morning