Perjantai, touhua täynnä

Keskiviikko iltana kävimme tapaamassa Nooran kanssa toisen osuuskunnan kahta jäsentä. Tytöt kuuluvat Hamaraan, restonomien osuuskuntaan. Tapaaminen oli tosi virkistävä, kiitos siitä mukana olleille! Vertaistuki toimii tässäkin hommelissa.

Tästä eteenpäin siis synttäripalveluiden arvoa on lisäämässä mahdollisuus tilata Hamaralta kakut ja keksit, murut ja murkinat. Nam nam. Lisäksi sovittiin, että heiltä tulee tarjoilija mukaan joka hoitaa ruuat paikalle, laittaa ne esille ja lopuksi korjaa pois. Täysi paketti, mikä vapauttaa minut ja Noorat täysin ohjelman toteuttamiseen.

Hamarasta löytyy lisäinfoa nettisivuilta: http://www.hamarafood.com/ .

Nyt kun saatais vaan tarjouspyyntöjä niin päästäis hommii. Niitä lähdetää tänään kalastamaan Vaajakoskelle Fröbelin palikoiden keikalle pelleinä. Kuvamateriaalia saattaa olla odotettavissa ;D Oi, mikä perjantai-ilta! hei huugi-guugi-huugi…

Nyt minä hiljenen, ja päästän vierailevan tähden lauteille. Anna kertoo meidän tästä aamusta.

No niin, Anna näppäimistöllä… Tämän aamun ohjelmassa oli akvaario-lasin maalaminen. Ideoitiin, että tehtäis osuuskunnan logo siihen ja Hannele-valmentaja lupasi olla jeesinämme. Aina ei mene asiat putkeen. Kirjoitin jo aiemmin tällä viikolla Hannelelle ”muistutusviestiä” sähköpostitse, kyselin heijastuslaitetta, maaleja ym. tarvitsemaamme. Muistutin myös vielä, että Reetan kanssa olemme sopineet treffit klo 8 akvaariolle. Kello löi kahdeksan ja me tunnolliset opiskelijat olemme sovitussa paikassa ilman maaleja, heijastuslaitetta jne. Tuumimme tovin, missä mättää, kun ei näy Hannelea eikä liioin maaleja. Tarkistan sähköpostin. Ei mitään. Sielläkään. Jännitys tiivistyy. Päädymme etsimään Hannelen puhelinnumeroa koulun sähköpostilistan kautta ja… siinä hetkessä allekirjoittanut tajuaa mokanneensa! Listalta löytyy valmentajallemme kaima, opiskelija-osastolta. Eihän siinä sitten mitään… Otan puhelimen käteen ja soitto sille valmentaja-Hannelelle. Asiat selvenee. Treffit Hannelen kanssa on klo 9 ja näin sitten saamme Reetan kanssa rauhaisan perjantai-aamuhetken koulun atk-luokassa.

Ahh, sutsi-satsi-sat-saa.