Lumi suli, puro sanoi puli puli…

Sunnuntai huomenta,

Päätin tehdä pikku tilanne katsauksen, kun nyt on tavallaan taas uusi vaihe opintoja(ja elämää) edessä.

Olen opiskelun ohessa olut töissä vaatekaupassa, jossa teen tänään viimeisen työvuoron. Tämä saattaa olla viimeinen päivä töissä, joihin koulutukseni, sosionomi, ei tähtää. Huisi tunne. Eniten odotan, että työ jota tekee olisi mukaansa tempaavaa, haastavaa, ja siinä saisi käyttää oppimaansa. Kesäksi menenkin töihin lastensuojelutyön kentälle.Eli haasteita on kyllä tiedossa!

 

Opinnot ovat myös loppusuoralla. Huomenna alkaa viimeinen harjoittelu teemana lähijohtaminen, ja sitten olis tietysti vielä se oppari. 🙂 Ja niin tämä osuuskunta vaatii myös vielä hieman uurastusta, että saa tarvittavat pisteet ja tunnit kasaan. Muutama synttäritarjouspyyntö onkin tullut tässä ihan kuukauden sisällä. Ja jos kaikki menee nappiin, toteutuksia ennen kesää pitäisi olla ainakin muutama.

Me ollaan nytte myös naamakirjassa!Käy tykkäämässä 🙂

https://www.facebook.com/LastenSynttaripalveluHyvinMonenaOsk

 

Ahh, sulkeutuvat ovet, ja uudet tuulet