Hi readers!

Would be nice if you would write some comments to my posts. Ask questions if you have any and correct me if I’m wrong. (Correcting for the locals especially!)

2 Comments

Rix
Posted 13.3.2014 at 16.51

Huh. Mä käyn läpi mun vaihton aikaista blogiani rästitehtävien takia, mutta ei mulla ollut todellakaan noin paljon tekstiä kuin sulla nyt. Kulttuurien erilaisuus ja niitten yhteentörmääminen on mielenkiintoista, mutta on vaikea kommentoida mitään sun alaan liittyen, kun ei tunne sitä niin hyvin (olipas muuten suomalainen piirre :D).

Mutta! Tekstit ovat mielenkiintoisia ja ihanaa, että jaksat kirjoittaa ahkerasti 🙂 — tosin se varmaan muuttuu, kun opinnot lähtevät kunnolla käyntiin. (Ainakin, itselleni kävi niin. :p)

Ida Liukkala
Posted 14.3.2014 at 1.33

Ei kommenttien tarviikaan aina koskea juuri mun alaa, voi kommentoida vaihtoa yleensä ja jakaa omia kokemuksiaan (niinkun juuri teit ^^). Oletankin että osa postauksista saattaa mennä pikkasen ohi muilta kun alaa opiskelevilta, sen takia koitan kirjottaa myös kuulumisia ja muuta ei niin fysioterapiapainoitteista juttua sekaan.

Sellanen olo mullakin on, että voi kirjottelu vähän harveta jatkossa. Mut alkuun onkin paljon kerrottavaa kun kaikki on uutta.