Tarmoa kesään! -tuokiossa rauhoituttiin ja otettiin aikaa itselle

Lukuvuoden päättyessä oli hyvä hetki ottaa aikaa itselle, pysähtyä ja kuunnella omaa vointia. JAMK:n ammatillisen opettajakorkeakoulun Jari Karttunen ja Ammattiopisto Liven Anna-Liisa Parkkinen vetivät lyhyen webinaarin, jossa opittiin itsen kuuntelun harjoitus. Harjoituksen kautta opittiin tietoista läsnäoloa, jota pystyy hyödyntämään omassa arjessa. Webinaarin lopuksi Anna-Liisa Parkkinen kokosi runomuotoon tuokion tunnelmia ja ajatuksia.

Hieman sulkeudun,
tässä ja nyt.
On kiireinen kuori.
Kun raotan, löytyy odottava olo.
Hyvä meininki sanoisin, on turvallinen aallokko alla.
Edessä haikeus ennen ensimmäistä tulevaisuuden päivää.
Viimeinen viikko, hetket kallistuvat kohti tuntematonta. Liike jää.
Eteen, taakse, meininki ja maininki.
Tässä on hyvä.

(Anna-Liisa Parkkinen)