Erityinen tuki pohditutti

Tiedostava ja voimauttava työote –koulutuksen viimeinen verkkokokoontuminen on nyt taputeltu ja nyt osallistujat työstävät itsenäisesti koulutuksen koontitehtäviä. Saimme viimeiseen webinaariimme vierailijaksi Anna-Liisa Parkkisen Ammattiopisto Livestä. Hänen kanssaan pohdimme muun muassa mikä erityisessä tuessa pohdituttaa ja miten opettajana voi tukea erityistä tukea tarvitsevia oppijoita. Haastoimme myös näkemyksiämme negatiiviseen ajatteluun tutustumalla. Tulemme valottamaa tätä ajattelua ja julkaisemme sunnuntaina 14.6. tässä Tarmoa-blogissa kirjoituksemme aiheesta.

Alla kaksi kuvaa päivän webinaarista.

Opiskelijan kokemusten validointi puhututti. Validoiminen tarkoittaa sitä, että opettaja näyttää sanoin ja teoin ymmärtävänsä opiskelijan tunnekokemuksen.
Webinaarin kuvamaailma sopi hyvin sateiseen aamupäivään.

Tiedostava ja voimauttava työote –koulutus järjestettiin yhteistyössä Ammattiopisto Liven kanssa. Koulutus on osa Tarmoa, työnäkyä ja tulevaisuusvisioita –hanketta, jonka kohderyhmänä on erityisen tuen tehtävissä työskentelevä ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstö.

Voimautunein terveisin,

Jari Karttunen

Lehtori

JAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu